Mijn voorbereidingen voor een workshop

/, Kleuterklas/Mijn voorbereidingen voor een workshop

Woensdag mag ik weer een workshop geven. De workshop ICT in de kleuterklas.
Natuurlijk bereid ik dat voor.

Ik maak een powerpoint presentatie, bekijk de enquête die de deelnemers ingevuld hebben en pas de presentatie aan op hun wensen.

Een paar dagen van te voren pak ik mijn koffer in, zodat alles startklaar staat.

Ben je benieuwd wat er dan in mijn koffer zit? In de video laat ik het je zien.

Elke workshop is net een beetje anders. Door de enquête die de deelnemers in hebben gevuld en waar een specifieke vraag in stond, door vragen die een school heeft als ze de workshop boeken, doordat ik nieuwe apps of programma’s heb ontdekt….

En dat maakt het zo leuk om te doen!

Zou jij ook wel eens een workshop ICT in de kleuterklas willen volgen?

Dat kan op 2 manieren:

  • Op schoolniveau: ik kom naar jouw school en geef aan jou en je collega’s van de onderbouw een op maat gemaakte workshop.
  • Op individueel niveau: je geeft je op voor een datum die op mijn website staat en komt naar de workshop op een locatie in het land. Zou je de workshop wel bij jou op school willen, maar ben je de enige van jouw school? Neem dan even contact met me op! We plannen samen een datum en zorgen dat er andere deelnemers vanuit jouw regio komen.
Meer informatie over de workshop

Leave A Comment